onsdag 14 maj 2008

RAMLÖSA SÖDRA FF

Det har blivit dags för en ny hemmamatch och än så länge har inte MIF haft det riktiga flytet hemma på Skärsjövallen. Två uddamålsförluster som lika gärna kunnat resultera i två uddamålsvinster är facit. Men MIF har hittat tillbaks till gammal gott slag och visat på de två senaste matcherna att man helt klart hänger med topplagen. Nu på fredag är det återigen dags för ett topplag och kanske även dags för årets första hemmaseger. Här nedan lite information om fredagens motståndare:


Ramlösa Södra FF

Matcharena: Hedens IP
Medlemsantal:
Huvudtränare: Lino Boriero

Nyförvärv:

Förluster:

Träningsmatcher:
Mån 3/3 Trelleborgs FF - RSFF A
Lör 8/3 RSFF A - IFK Malmö
Mån 17/3 Halmstad B - RSFF A
Lör 29/3 Helsingörs IF - RSFF A
Lör 5/4 RSFF A - Tenhults IF

Öppningsmatch: IFK Klagshamn – Ramlösa Södra FF 3-3 på Klagshamns IP
(12 april kl. 15:00)

Info om klubben:
Helsingborgs Södra BIS är grundat och bildad genom en sammanslutning av de fyra klubbarna BK Drott (1918), Helsingborgs BoIS (1923), Skogens AIS (1928) och Hästhagens IF (1956). Sammanslagningen inleddes 1985 då Hästhagens IF och Skogens AIS gick samman och bildade Helsingborgs Södra BK.
1990 inleddes förhandlingar mellan denna unga söderförening och Helsingborgs Bois (HBIS) om ytterligare en fusion. I dessa förhandlingar införlivades också BK Drott, och på ett historiskt årsmöte den 30 november 1991 bildades Helsingborgs Södra BIS. Sammanslagningen som förvisso hade sina belackare har blivit synnerligen lyckad. För detta talar bland annat att styrelse och funktionärer är i stort sett intakt sedan starten och spelarförlusterna har varit mycket få.
Lördagen den 24 november 2007 fattades av medlemmarna på ett extra årsmöte ett historiskt beslut att fusionera föreningen med Helsingborgs Södra BIS. I fusionen bildas en förening som heter Ramlösa Södra FF och klubbens representationslag spelar i div 2. Under detta A-lag kommer ett U-lag och ett J-lag att finnas samt föreningens samtliga ungdomslag. I en underförening som har samma styrelse och säte bildas Ramlösa FF som kommer att hysa ett A-lag i div 6 samt ett B-lag och ett J-lag. Ramlösa Södra FF skall vara en femstjärnig klubb som är öppen för alla och som satsar på såväl bredd som elit.

Ramlösa Södra FF spelar i Blå-rödrandiga tröjor, Blåa shorts, blåa strumpor.

Ramlösa Södra FF:s hemsida

Redaktionen

Inga kommentarer: